Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان، محمد اباذریان با بیان این که در این روش، مشتریان به سه دسته عادی، متوسط ریسک و کم ریسک تقسیم می شوند، گفت: حق بیمه دریافتی هنگام صدور بیمه نامه و نحوه پرداخت خسارت پس از وقوع حادثه به این افراد متفاوت خواهد بود.
به گفته وی، اجرای این طرح علاوه بر کنترل ریسک و خسارات پرداختی توسط شرکت، حق بیمه پرداختی توسط بیمه گذاران را نیز متناسب با ریسک آنها، عادلانه تر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر بیمه های اتومبیل شرکت بیمه سامان با بیان این که نوع و قیمت خودرو، سن، جنسیت و شغل افراد، سوابق بیمه ای و خسارتی و فرهنگ بیمه ای بیمه گذار از عواملی هستند که در ارزیابی ریسک موثرند، ادامه داد: با این شاخص ها، درجه ریسک افراد ثابت نیست و متناسب با شرایط و زمان می تواند تغییر کند.
وی با بیان اشاره به این که در این روش، مشتریان شرکت بیمه سامان از امتیازات خاصی در صدور بیمه نامه بدنه اتومبیل بهره مند می شوند، اظهار کرد: از نظر ما کسی که بیمه نامه عمر یا بیمه نامه مسئولیت شرکت بیمه سامان را داشته باشد، می تواند در رده کم ریسک قرار بگیرد، چرا که چنین افرادی عموما از فرهنگ بیمه ای بالایی برخوردارند و در نگهداری اموال خود کوشا هستند.
اباذریان تاکید کرد که با اجرای این پروژه، حق بیمه طبقات سه گانه کم ریسک، متوسط ریسک و عادی برای صدور بیمه بدنه اتومبیل به طور متوسط در هر دسته تا 15 درصد نوسان خواهد کرد.
او ادامه داد: پس از صدور بیمه نامه اتومبیل، پیامکی به مشتری ارسال و در آن مشخصات بیمه نامه از جمله «درجه ریسک» درج می شود.
وی همچنین با تشریح بخشی از جزئیات نحوه خدمات دهی به مشتریان هنگام پرداخت خسارت متناسب با ریسک ارزیابی شده آنها، گفت: مشتری کم ریسک که کاملا مورد اطمینان بیمه سامان است، برای دریافت خسارت می تواند تنها با گرفتن یک عکس از خودروی آسیب دیده و ارائه آن به همراه فاکتور تعمیرگاه، خسارت خود را دریافت کند.
به گفته اباذریان، مشتریان کم ریسک هنگامی که در تصادفی مقصر شناخته شوند نیز می توانند طی توافقی با حادثه دیده، خسارت را به او پرداخت کرده و تنها با دریافت یک رسید دست نوشته و ارائه آن به شرکت، مبلغ پرداختی را از شرکت بیمه سامان بگیرند.
مدیر بیمه های اتومبیل شرکت بیمه سامان با بیان این که پرداخت خسارت بر اساس ارزیابی ریسک مشتریان هم اکنون به طور کامل عملیاتی شده است، ادامه داد: صدور بیمه نامه بدنه بر اساس روش جدید نیز که به صورت پایلوت پیاده سازی شده بود، در حال فراگیر شدن است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد